Søk

Lukk

Digital kurs-høst/vinter

Årets kurs høst og vinter blir i større grad digital. Det krever gode løsninger for oss i KoRus.

Siden pandemien fortsatt er i høyeste grad en del av hverdagen vår i 2020 så jobber vi i KoRus med å tilpasse vår formidling til i større grad også tilby digital formidling til kommunene i Vestland Fylke. I høst og vinter kommer det til å bli noen få samlinger hvor det blir et begrenset antall deltagere, men vi må nok vente til 2021 før vi er tilbake til normalen. 

- For oss i KoRus er det veldig viktig å nå ut til kommunene med vår kompetanse så derfor jobber vi med nye måter å nå ut på. I disse dager jobber vi med å finne en plattform for våre kurs, e-læring og webinarer som skal være lette å finne for alle, uansett tekninsk kompetanse. Årets Rusfaglige forum den 10. desember blir en milepæl for oss da vi skal strømme denne live, slik at alle som, ønsker rusfaglig påfyll skal få dette, sier senterleder Solveig Storbækken. 

 Alle kursene våre finner du her

For å være best mulig rustet til en digital kurs høst og vinter utfordret vi nytilasatt kommunikasjonsrådgiver Thomas Anthun Nielsen til å lage en liten video om hvordan man forbereder seg til digital formidling. 


Publisert 8. oktober 2020