Søk

Lukk

Nyheter

Her finner du informasjon om hva som skjer i Korus Bergen, nytt fra kommunene i Vestland og nyheter fra andre kompetansesentre vi samarbeider med. 

Velkommen til vår nye nettside KoRus Vest Bergen har fått ny, flott nettside. Velkommen!
Kompetansebroen - et nettsted for samhandling og kompetansedeling Kompetansebroen er et nettsted for kompetansedeling og samhandling i helsetjenesten. Her kan helsepersonell finne informasjon og nyttige læringsressurser. Kompetansebroen er rettet mot helsepersonell og studenter og skal styrke informasjons- og kompetansedeling mellom kommuner, sykehus og utdanningsinstitusjoner. Nettsiden gir tilgang til digitale læringsressurser, temabaserte fagområder, arrangementskalender og nyheter.
Nytt e-læringskurs om barn som pårørende E-læringskurset bygger på Veileder om pårørende i helse- og omsorgstjenesten, og er gratis tilgjengelig på helsekompetanse.no
Ungdataresultater presentert for engasjerte ungdommer i Kvinnherad Kristian Hartveit og Reidar Dale presenterte Ungdata-resultater i Kvinnherad kommune forrige uke for engasjerte tilhørere. Det var mange ungdommer tilstede, og sammen med repesentanter fra skole og kommune brukte de resultatene som et utgangspunkt for en drøftning om hvordan de kan skape et enda bedre miljø for ungdommene i kommunen. To lokalaviser skrev om presentasjonen, les artiklene under.
0 Føre Var 1-2019 HOVEDFUNN VÅR 2019: Økning i bruk og tilgjengelighet av kokain. Økning i tilgjengelighet av amfetaminer. Nedgang i bruk av Dolcontin. Nedgang i tilgjengelighet av anabole virkestoffer.